Jijik! Lelaki Bangla ini sedang bermain "berbird" di depan rumah wanita mula viral!


KELU lidah kami dibuatnya apabila melihat gambar-gambar ini yang sungguh jijik lagi memalukan.
Gambar yang mula viral dilaman sosial ini menunjukkan seorang lelaki dipercayai warga Bangladesh sedang ‘bermain’ kemaluannya di hadapan rumah sesorang wanita.
Lokasi kejadian dipercayai berlaku di kawasan perumahan di UPSI, Tanjung Malim, Perak.
Difahamkan, lelaki bangla itu bertindak demikian disebabkan terlalu tertarik dengan mangsa yang dikatakan sering berpakaian ketat.
Aksi lelaki gila seks yang duduk diatas basikal sambil bermain ‘adik’ itu menjadi bualan hangat dikalangan netizen, dan rata-ratanya marah dan mengutuk aksi biadap lagi tidak senonoh lelaki itu.
bangla
bangla3
Seorang netizen, Nor Hakim menyatakan aksi jijik daripada lelaki ini tidak akan berlaku sekirannya wanita terbabit tidak mengenakan pakaian yang seksi lagi mencolok mata.
Anak dara pun duk tunjuk betik dengan apom dan pakai baju sendat seluar ketat, padan la dengan mamat nih siap tunjuk yang original,” tulisnya.
Sementara itu, Nur Khairunnisa berkongsikan pengalaman yang seakan sama dihadapinya ketika dia menyewa dengan rakan-rakannya di rumah flat.
Masa duduk menyewa kat uma flat dulu pernah kene gangguan macam ni dengan sorang pakcik kat situ, tapi takde la dia main bebird dia tu depan rumah, cuma dia selalu mengintai dekat tingkap. lepas itu selalu dok usha pakaian kalau kitorang jemur kat branda..tengok baju pn jadi.. rase macam nak hempuk je org tua tu, haih.. nak kata kitaorang pakai ketat-ketat, idak la pun, bahaye betul,” katanya. -MYNEWSHUB.CC

1 comment... add one now

Elih Zumazad Elih Zumazad Jun 12, 2016
Huh bahaya jugak ni, psiko agaknya..