Cucu Buka Komputer Nenek, Terkejut Tengok Apa Nenek Dia Taip di Google

Orang tua mana tahu sangat nak guna komputer. Tambah lagi kalau atok nenek kita yang memang zaman diorang tak wujud benda tu. Tapi kalau atok nenek korang power guna komputer dia memang rare. 



Sekarang ni zaman Google. Taip je semua Google tahu. Tak tahu kedai mana nak makan Google, nak tahu cerita apa best kat wayang Google. Tapi bila nak Google, tak perlu pun nak taip panjang-panjang. Search keywords pun dah cukup dah. Bersepah lah keluar nanti. 

Tapi seorang cucu lelaki ni buka lah komputer nenek dia nak tengok apa yang nenek dia cari kat Google. Terkejut dia bila nenek dia siap taip "Please" dan "Thank you" dalam ayat tu. Comelnyaaaaaa nenek dia!

Cucu dia Ben share kat Twitter dan dapat lebih daripada 12, 000 Retweet. 
 

Nenek korang ada kelakar dan comel macam ni tak? 

Sumber: Mirror.co.uk 

0 comment... add one now