Cara daftar Adnow iklan PPC dengan mudah

Assalamualaikum semua sahabat2 blogger dan pengunjung tersayang...

Alhamdullilah setelah saya meneliti dan research di pakcik Google, saya mencari akses yang mana pilihan laman web iklan untuk jana pendapatan di blog ini. Saya pasti rata-rata masih tidak mengenali laman web Adnow kerana ia masih baru sepertimana ia sama seperti Revenuehit, H12 dan banyak lagi. 

Bagi sahabat yang sudah putus asa untuk mendaftar Google Adsense, iklan Adnow pasti penyelesaian masalah anda untuk dapatkan iklan PPC(payperclick). Sebenarnya, saya pun masih baru daftar 4 hari lepas....tapi income saya rasa untung dan berbaloi sebabnya ia dibayar dalam US$dollar. Persoalannya kenapa anda patut memilih Adnow???




Laman Adnow.com adalah PPC yang mempunyai jenis iklan yang mempunyai pandangan seperti Link Atau Tajuk Artikel di Blog atau Web milik sahabat blogger , sehingga pandangan iklan dari Adnow.com seperti sebahagian dari postingan yang kita buat sehingga banyak visitor blog kita banyak yang klik iklan dari adnow.com kerana mengganggap iklan dari adnow.com adalah link posting yang kita buat.

Bagi sahabat blogger yang ingin mencuba tampilan adnow anda boleh daftar melalui referral  saya. Syaratnya sangat mudah tak seperti adsense dan perlu memilih publisher untuk didaftarkan hanya masa yang singkat.

Untuk pembayaran, ia boleh dibayar melalui paypal, web money atau wire transfer. Saya syorkan guna paypal sebabnya ia lebih mudah berbanding yang lain.

Saya ajar sikit cara nak daftar adnow sangat simple:

1. First korang masuk ke laman web Adnow.
2. Then, lihat ada dua pilihan publisher or advertiser? Korang pilih publisher untuk didaftarkan. Kena tekan 'REGISTRATION'.
3. Anda akan nampak ini...
4. Selepas isi maklumat...klik 'SUBMIT'.
5. Selesai sudah..tunggu 1 hari...nak tahu sama ada approve atau tidak.

Bagi yang ingin mencuba...saya syorkan ....sebab hanya tiga hari saja saya dah dapat hasil $5 ...bayangkan kalau jumlah pageview dan visitor anda tinggi...konfem dapat hasil lagi banyak. Gudluck yang mencuba!!!

1 comment... add one now

Nur aFiQaH Nur aFiQaH Jun 11, 2016
wah macam menarik...bookmark dulu..ada masa baru signup