8 Tanda ini buktikan anda memang orang yang penyabar

Anger-in-the-Workplace-Men-vs.-Women-Unequal-rage_knowledge_standard
Cuba tanya diri sendiri, korang ni seorang yang penyabar atau tidak? Jangan nak confident cakap anda ni seorang yang penyabar kalau anda tak lulus 8 perkara ini!
1. Walaupun rakan baik anda masih tak bayar hutang, anda tetap kata “Tak apa…”
2. Tak ada siapa suka menunggu. Tapi jika anda boleh menunggu si dia selama tiga jam di restoran, memang anda hebat!
3. Susah nak lihat anda marah, sampai family dan kawan-kawan bagi gelaran manusia tiada perasaan
4. Anda selalu bagi nasihat pada teman yang ada masalah cinta kerana bagi anda semua orang buat silap
5. Adik anda dengan tak sengaja patahkan gincu kesayangan anda. Ini je respond anda, “Ganti balik dengan gincu baru…”
6. Masa nak bayar tol, anda benarkan dua kereta memintas barisan hadapan anda
7. Nak potong rambut macam “Taylor Swift” tapi tukang potong rambut potong rambut anda macam “Miley Cyrus”, tapi anda berdiam diri dan bayar je
8. Bila baju raya yang ditempah lima bulan awal tak siap lagi, dan terpaksa pakai baju tahun lepas, anda berkata,“Tak apalah.”

Haa macam mana? Complete 8 tanda ni dengan korang? Jika ya, anda memang seorang yang penyabar!

0 comment... add one now