6 Trend pakaian lelaki ini tak sesuai digayakan, takut kena reject awek!

enhanced-buzz-wide-569-1406883700-16
Walaupun lelaki ni suka gayakan pakaian yang simple, tapi masih ada lagi lelaki yang kurang bijak apabila bergaya.
Ada beberapa tren yang sebenarnya tak sesuai langsung untuk digayakan, tapi selamba je lelaki pakai.
Mana-mana yang nak pergi first date tu, elakkan la pakai 6 tren pakaian ini. Takut-takut kenareject je nanti.

1. Seluar pendek yang terlalu pendek!

7517526f5dcfe4286965b721dc15b586
Selalunya wanita je pakai hot pants. Tapi sekarang ni ramai lelaki yang pakai juga. Bila orang cop ‘gay’, kau marah. Yela, takkan la lelaki nak pakai seluar yang terlalu pendek sampai nampak peha.

2. Baju kolar V yang terlalu terdedah

stop-wearing-deep-vs
Ni lagi satu nak kena cop ‘gay’. Kalau perempuan yang pakai tu tak apa la juga. Ni lelaki pakai sampai terkeluar bulu dada tu dah kenapa?

3. Baju corak ganas & seram

20160420152709-3-tren-pakaian-pria-yang-dibenci-wanita-005-indra-cahya
Selalunya orang yang pakai baju corak macam ni, jenis yang sukakan perhatian. Masalahnya, perempuan memang tak suka dengan lelaki yang suka pakai baju corak pelik-pelik.

4. Kepala tali pinggang yang terlalu besar

2682570
‘Kau ingat kau baru menang WWE?’ Kalau taktuck in baju tak apa la juga. Ni siaptuck in baju lepas tu kepala tali pinggang tu lagi besar dari penumbuk.

5. Cermin mata hitam ala-ala The Matrix

112416131
Bukan nak mengutuk, tapi biarlah kena dengan peredaran zaman. Takkan la tahun 2016 pun masih nak pakai cermin mata hitam macam tu lagi.

6. Pakaian yang terlalu ketat

20160420152710-6-tren-pakaian-pria-yang-dibenci-wanita-001-indra-cahya

0 comment... add one now