6 Jenis wanita yang memang ada, no 6 paling ramai dan selalu nampak!

FIRST-DATE-1

Bila bab pilih pasangan ni, setiap dari kita ada citarasa masing-masing. Ada nak yang cantik, lemah-lembut dan macam-macam lagi.
Tapi, khas untuk lelaki yang nak cari pasangan tu, kena tahu jenis-jenis wanita yang mungkin anda akan jumpa.

1. Wanita romantik

Wanita jenis macam ni memang akan bahagiakan anda. Dalam masa yang sama, mereka ni jenis yang obses. Jaga-jaga, wanita seperti ini mampu jadi racun.

2. Wanita kuat cemburu

Wanita jenis ini tidak percayakan anda tak kira apa pun yang anda lakukan. Mereka akan rasa kecewa dan sedih walaupun tentang isu kecil.

3. Wanita playgirl

Wanita jenis ini tidak akan setia dan mereka akan terus mencari lelaki yang perfect untuk dirinya. Wanita jenis ini akan kerap bertukar pasangan sehingga jumpa ‘Encik Perfect 10’.

4. Wanita kaki selfie

Wanita kaki selfie ni seorang yang obses. Nanti bila dating je tak habis-habis nak kenaselfie. Sampai anda nak tidur pun kena hantar gambarselfie dulu.

5. Wanita free spirit

Wanita jenis ini hanya pentingkan hidup mereka dan tidak masuk campur hal orang lain. Mereka juga jenis yang tak sukakan komitmen dan hanya akan lakukan sesuatu untuk diri mereka

6. Wanita yang nak single je

Ada je wanita jenis macam ni. Mereka tidak sukakan hubungan cinta tapi hanya ingin di cop sebagai teman wanita je. Sebut je pasal kahwin, mereka akan tukar topik. Jadi banyak hubungan mereka akan berkhir di tengah jalan.

1 comment... add one now