Header Ads

5 Tempat Romantis Menyatakan Cinta Pada Pasangan


Mencari idea-idea romantis yang boleh anda lakukan dengan pasangan? Tempat-tempat di bawah ini boleh menjadi latar kisah romantis bersama pasangan.
#1 Tempat tinggi
8 Tempat Romantis Menyatakan Cinta Pada Pasangan 1
Tiada yang lebih romantis selain menyatakan “I love you” di puncak gunung. Buat pecinta kegiatan mendaki gunung luangkan masa romantis bersama kekasih hati dengan puncak ini sebagai saksi, tentunya akan menjadi pengalaman tidak dapat dilupakan.
#2 Tepi pantai
Pantai masih menduduki tempat pertama tempat-tempat romantis untuk meluangkan masa bersama pasangan.
#3 Di tengah tasik
Holly Recreation Area kayak natural light engagement photo shoot by Pop Mod Photo wedding photographers Ryan Garza and Courtney Simpson
Bersama pasangan di tengah tasik sambil bermain kayak? Menandakan kalian adalah pasangan yang sudah sangat saling mempercayai.
#4 Di bawah deruan air terjun
8 Tempat Romantis Menyatakan Cinta Pada Pasangan 3
Menyusuri aliran sungai yang dikelilingi tebing tinggi yang dilindungi dedaunan hijau dari pohon megah atau yang tumbuh rendah, menuju air pancut megah di akhir perjalanan, mampu menyegarkan jiwa dan raga.
#5 Di atas langit
8 Tempat Romantis Menyatakan Cinta Pada Pasangan 4
Jika paragliding adalah aktiviti kegemaran anda, kenapa tidak memperkenalkannya pada pasangan, sekaligus memberinya kejutan dengan semasa terbang di ketinggian.

No comments

Powered by Blogger.