Header Ads

5 Lokasi Buffet Ramadhan Yang Pakej Berpatutan Dan Menarik

Bufet Ramadhan pastinya menjadi pilihan warga kota untuk menikmati pelbagai juadah berbuka puasa.
Ada yang mennawarkan pelbagai jenis makanan dengan pelbagai citarasa namun faktor harga juga ini menjadi penekanan kepada mereka yang mencari untuk berbuka dengan pakej bufet.
Di sini saya kongsikan 5 lokasi bufet Ramadhan yang menawarkan pakej bufet Ramadhan yang menarik dengan harga yang berpatutan.
laman-kayangan
1. Bufet Ramadhan Santapan Kayangan
Terletak d Kompeks Belia dan Kebudayaan Negeri Selangor, Seksyen 7, Shah Alam, Santapan Kayangan menawarka pebagai variasi hidangan dari makanan asia, hidangan kambing bakar dan pelbagai menu yang menarik dengan harga yang berpatutan.
shah-alam-2
2. Burger Bakar Abang Burn
Burger Bakar Abang Bun menawarkan paker Ramadhan Buffet Dim Sum & BBQ. Terdapat pelbagai jenis dim sum dan hidangan BBQ yang boleh anda cuba sendiri dengan pilihan harga yang menarik.
kueh
3. Iftar@Kueh
Iftar@Kueh terletak di Tadisma Business Park, Shah Alam Selangor. Ia menawarkan Buffet Ramadan serendah RM140 untuk satu keluarga. Murah bukan? Jadi bolehlah anda bawa keluarga untuk berbuka di sini.
shah-alam-3
4. Bufet Ramadhan Kafe & Katering Nur Ikhwan
Bufet ini menawarkan hidangan masakan Timur Tengah dan juga masakan Melayu. Harganya juga amat berpatutan dan boleh dicuba.
kampung-sungei
5. Kampong Sungei
Bufet yang ditawarkan di Kampong Sungei adalah gabungan 3 masakan iaitu steambot, grill dan BBQ. Ia terletak di Seksyen 26 Shah Alam dan menyajikan pelbagai hidangan makanan laut yang segar untuk anda.

No comments

Powered by Blogger.