Video perempuan ni gempak nyanyi lagu 'Sudah Ku Tahu' sampai lebih 1 juta view di Youtube


\\
Sekarang ni kat mana-mana anda pergi pun lagu ni asyik dimainkan berulang kali. Kalau Sinar fm tak payah cakap lah. Ramai betul request lagu ni. Tapi tahu tak siapa yang nyanyi?

Haaa yang nyanyi lagu Sudah Ku Tahu ni adalah Projector Band iaitu band yang baru je ditubuhkan pada tahun 2013. Ini lagu pertama mereka yang dicipta oleh salah seorang ahli kumpulan iaitu Razif. 

Kat Smule pun bersepah orang nak karaoke lagu ni. Tapi perempuan bernama Eka Sharif ni nyanyi lagu ni memang power weh! Lagu lelaki lepastu tinggi pula tu kan tapi Eka boleh bawa sampai dah lebih sejuta tontonan kat youtube. Jom layan!

1 comment... add one now

Pha Is Pha Is Mei 16, 2016
not bad.. tapi lebih suka drum solo cover untuk lagi ni.. ada 2 orang yg best.. sorng yg budak amirah tu, sorang lagi sapa ntah nama dia yg dia main drum pakai baju kurung belakon macam makcik tu.. dua2 best..