Header Ads

Video dedahkan barah sembuh dalam 3 minit gegarkan dunia!

selbarah


Seorang penulis Amerika,Gregg Braden, yang terkenal dengan teori-teorinya untuk merawat kanser, emosi mempunyai kesan yang besar kepada DNA anda. Kuasa ini digunakan melalui pemikiran, cadangan dan doa, membantu anda menyembuhkan apa-apa penyakit fizikal.

Kesan kanser ini boleh dihentikan berdasarkan sinergi niat kesedaran di antara manifestasi dan fikiran anda dan di situ jualah terdapat sebuah tempat yang menyatukan segala-galanya. Bidang yang beliau telah namakan itu jelas terbukti secara saintifik dalam jurnal sains yang terkemuka iaitu Nature No. 332 pada tahun 1996.

Kawalan fikiran dan emosi

Fikiran dan emosi anda membentuk medan elektromagnet yang mana gelombangnya dapat mencapai 1 meter dari badan anda. anda membincangkan berkaitan tumpuan pada pemikiran atau pemikiran kolektif yang mencipta medan elektromagnetik yang amat kuat. Ia mempunyai kesan ke atas alam seandar. Selepas teknik ini berjaya dihasilkan, ia bukanlah lagi menjadi fiksyen tetapi teknologi yang serius ini akan membentangkan asas bagi rawatan tersebut.
selbarah1

Sebuah hospital di Cina telah merekodkan sebuah video yang merupakan bukti nyata. Video ini menunjukkan penghapusan sel-sel kanser dengan saiz 3cm × 2.5cm dalam masa  kira-kira tiga minit, dan mengikuti seluruh proses pada skrin ultrasound. Jika anda ingin menghasilkan sinaran elektromagnet yang kuat anda perlu belajar untuk
mengawal perasaan dan emosi anda, dan juga untuk meningkatkan mereka dengan amalan.

DNA anda dapat diubah melalui perasaan

perasaan dan emosi kita adalah seperti sebuah cermin. Apa-apa yang kita lakukan akan dipancarkan ke alam sekitar agar kita dapat menerima perkara yang sama yang apa yang ada dalam diri kita sendiri. Jika kita mengatakan bahawa akan gembira, sembuh, mencari pekerjaan baru, dan lain-lain, maka cermin tersebut akan dapat bertindak balas kepada kami, memberitahu sama ada perkara-perkara ini akan menjadi kenyataan. Tetapi, jika kita merasa dan mengatakan bahawa kita telah berubah di sini dan sekarang, dan jika ini berlaku sebenarnya, DNA kita akan berubah dan hasilnya kita benar-benar akan berubah.
Penyampaian oleh Gregg Braden
Majoriti pakar mendakwa bahawa perasaan, emosi dan kepercayaan mempunyai apa-apa kaitan dengan keadaan fizikal badan kita atau rawatan penyakit, tetapi psiko-onkologi pula menyatakan perkara itu berbeza. Ia adalah emosi, pemikiran, kepercayaan serta perasaan yang mempunyai kuasa untuk mengawal segala-galanya yang berlaku dalam kehidupan kita dan diri kita sendiri. Jadi, jangan lupa bahawa emosi boleh menukar DNA kita.

No comments

Powered by Blogger.