Trick cara dapat top up percuma hanya smartphone

Assalamualaikum...

Saya pasti semua orang mahukan semua nya free...hari ini saya nak kongsikan info sangat berguna, di mana korang boleh dapatkan free top up hanya download aplikasi Citro. Sebelum ni ada ja nak dapatkan free top up tapi semuanya palsu. Hanyalah SPAM!!!

Tapi kali ni saya yakin benda ni benar2 jadi. Sebab nya rakan saya dah berjaya redeem code untuk dapatkan topup sebanyak RM5. FREE ja!!!

proposal 2.0.2












Berikut langkah2 untul dapatkan free topup:

Topap Free ...
1. Mula2 ..klik link ni -> https://bnc.lt/m/lHi2eCdzMs(Android/Ios) pon boleh...
2. Selesai download , log in ..guna fb pon boleh.
3. Klik earn ..sampai muncul (kalau x muncul, tutup bukak lain) 
4. Klik Tap & Earn sampai cukup 100 point ( Sehari boleh sampai 100 point sahaja) 
5. Cukup point ..Klik redeem 
6. Pilih topap telco apa yg nak..klik redeem 
7. No pin akan tertera ( Salin no pin terlebih dahulu atau screen shot) sebelum done
* kalau klik done dlu sebelum ss ..topap akan hilang mcm tu saja...apa2 salin no pin dahulu.
* pastikan internet laju, baru best tekan2 ./::)

Lihat gambar2 di bawah ni, bukti dapat topup...







Ingat...semua telco boleh di redeem...jangan risau...bukan rugi pun duk saja2 tekan la...dah cukup point boleh la korang redeem ...so apa lagi kalau dah free....cepat2 download aplikasi Citro ini! Kalau ada kesulitan boleh komen di sini...

0 comment... add one now