Tips mudah untuk buat kuih tart nenas dengan cepat

Memandangkan Ramadhan bakal tiba, orang ramai pasti berpusu-pusu buat kuih raya kan? paling favorite, kuih tart nenas! Fuh tak sabar pulak nak raya! Hari ini khas untuk pengetahuan korang semua, saya ada tips mudah untuk buat kuih Tart Nenas dengan cepat!  Lepas ni tak payah susah-susah picit acuan dah, ikut je cara ni, senang gila! 

Tips ini dikongsi oleh seorang wanita yang sudah berpengalaman sebanyak 16 tahun berniaga tart nenas. Korang tengok je gambar dekat bawah ni okay. Guna je roll tu , sekejap je tart nenas akan terhasil.
 







Sumber - Buttermilkbakers Kuala Lumpur via MAHN

0 comment... add one now