Header Ads

Sinopsis Drama Lambaian Ramadan (TV3) Slot Samarinda

Sinopsis Drama Lambaian Ramadan
Drama Lambaian Ramadan adalah sebuah drama istimewa yang akan mula disiarkan malam ini di Slot Samarinda TV3. Dibintangi oleh gandingan pelakon-pelakon hebat antaranya Adi Putra, Elizad Sharifuddin dan Puteri Balqis.
Drama Lambaian Ramadan telah diterbitkan oleh A Aida Production Sdn Bhd dan diarahkan oleh Along Kamaluddin. Turut membintangi drama 13 episod ini adalah Reen Rahim, Izz Ilham, Muntazar Ghufran, Qazim Nor
Sinopsis Drama Lambaian Ramadan
Sinopsis Drama Lambaian Ramadan
Drama Lambaian Ramadan mengisahkan tentang kehidupan rumah tangga Adam dan Shila. Pada awalnya Adam (Adi Putra) dan Shila (Siti Elizad) hidup bahagia bersama tiga orang anak mereka iaitu Iman (Izz Ilham), Iskandar lakonan Muntazar Ghufran dan Nurin (Puteri Balqis). Namun kebahagian itu tidak berkekalan bila wujudnya orang ketiga lakonan Reen Rahim yang membawakan watak Warda.
Warda berjaya menawan hati Adam dan dalam diam Adam mula curang demi untuk kepentingan perniagaannya. Namun akibat kehadiran Warda, Adam mula mengabaikan tanggungjawab sebagai seorang suami dan ayah. Dalam masa yang sama, tanpa disedari anak bongsunya, Nurin menghidap satu penyakit kronik.
Apa akan berlaku kepada kesudahan drama menarik yang membawakan tema kekeluargaan ini? Jangan lupa saksikan Drama Lambaian Ramadan di Slot Samarinda TV3 bermula pada 31 Mei 2016 (malam ini) pada jam 10:00 malam.

No comments

Powered by Blogger.