Senarai blog biasiswa bagi lepasan SPM & IPTA




Assalamualaikum semua...kali ni Lokman rasanya nak share satu maklumat sangat penting bagi student di ipta dan juga pelajar lepasan SPM...bukan apa Lokman pun masih study lagi di Poli. Bagi student yang punyai prestasi cemerlang tidak kira la SPM atau pun gred...mesti korang akan mintak biasiswa bagi meringankan beban selain dari duit ptptpu...hehe!!!

Saya dah survey banyak blog yang menyediakan update terkini tentang biasiswa yang ada di Malaysia...saya pasti rata2 pelajar hanya tahu JPA dan MARA ja. So, lepas ni korang tahu biasiswa yang lain korang layak mintak.

Senarai blog biasiswa;

1. Scholarshipmalaysia
2. Biasiswakini
3. Tawaranbiasiswa

So...kalau student yang nak mohon biasiswa boleh search senarai blog biasiswa yang sediakan. Harap2 memudahkan korang nak buat permohonan. Gudluck!!!

0 comment... add one now