Header Ads

Muat Turun Aplikasi Webe 850, Peluang Menangi Pelbagai Hadiah Menarik!

Anda seorang yang gemar menyertai peraduan? Mudah sahaja dengan adanya aplikasi webe 850. Apa itu webe 850? Ini adalah aplikasi terbaru yang unik. Anda boleh dapatkan aplikasi ini dengan memuat turun dari telefon bimbit anda. webe 850 telah dilancarkan pada 11 Mei 2016. Bagi memperkenalkan aplikasi ini, webe akan memberi ganjaran RM6 juta dengan peraduan yang dilaksanakan dengan rakan-rakan tajaan selama tujuh minggu.
Jadi anda jangan  buang masa sebaliknya cepat muat turun aplikasi webe 850. Mudah sahaja! Jika anda pengguna telefon bimbit iPhone, muat turun di App Store. Manakala pengguna Android, muat turun di Play Store seperti biasa. Pastinya percuma! Anda juga boleh layari laman sesawang webe 850, www.webe850.com.my .
Pengguna yang telah memuat turun aplikasi ini, berpeluang memenangi pelbagai hadiah yang ditawarkan bermula 11 Mei 2016. Mahu tahu apa hadiah istimewa yang bakal anda menangi? Banyak!
3 hadiah paling dinantikan :
-        Sebuah kereta bakal menjadi milik anda
-        Bercuti di tempat peranginan yang amat privasi iaitu Placenciz, Belize, North America untuk anda bersama tiga orang rakan! Lagi seronok segala perbelanjaan ditanggung!
-        Penginapan di Istana Cumbria, United Kingdom termasuk perbelanjaan makanan.
Menarik bukan? Jadi apa yang anda tunggu. Muat turun segera aplikasi WEBE 850. Nanti anda terlepas hadiah yang menarik ini. Cara-cara untuk memenangi hadiah yang ditawarkan mudah sahaja.
Anda perlu kumpul seberapa banyak markah untuk menjadi leaderboard dan berada di tangga yang teratas daripada 100 pemain.Imbas dan kumpul seberapa banyak yang anda boleh. Seterusnya anda jangan lupa memasuki peraduan cabutan bertuah untuk mendapat lebih “live”. Ini mampu mengukuhkan kedudukan anda. Jangan risau, soalan yang diberi mudah sahaja.
Bagaimana mahu menang?
1.     Jawab soalan setiap hari dengan betul, anda akan dapat 1 markah.
2.     Untuk bermain anda perlukan 1 live.
3.     Dengan 1 markah anda berpeluang memenangi hadiah harian.
4.     Bawa 1 rakan dan mereka muat turun aplikasi ini, anda akan dapat 1 live dan 1 markah.
Mudah bukan? Selamat mencuba!
Seterusnya pada 11 sehingga 16 Mei, akan berlangsungnya acara Amazing Maze di Sunway Pyramid Blue Concourse. Anda perlu menggunakan aplikasi webe 850 untuk turut serta acara Amazing Maze anjuran webe 850 semestinya.
1.     Anda perlu mengimbas kod QR yang dipaparkan di luar Maze.
2.     Selepas mengimbas, peserta akan memenangi salah satu samada A(mendapat markah), B (memasuki maze) atau C (hadiah).
3.     Setelah peserta memenangi salah satu, peserta perlu imbas seberapa banyak kod QR dalam masa 60 saat untuk memenangi barangan daripada Huawei dan markah.
4.     Jangan risau, krew akan sentiasa membantu anda.
Selepas itu peserta perlu mengambil gambar segera di photo booth. Caranya, ambil gambar dan muat naik di sosial media anda.
Cepat muat turun aplikasi webe 850 di telefon bimbit anda!
 

No comments

Powered by Blogger.