Header Ads

Lucu jawapan tweet Mark Adam loghat bahasa Melayu buat netizen ketawa!Penyanyi yang berasal dari Filipina dan popular dengan lagu “Marry Me” Mark Adam semakin mendapat perhatian gara-gara penglibatannya dalam rancangan Juara Parodi 2 bulan lepas. Sejurus program lawak tersebut melabuhkan tirai, Mark Adam mula digelar sebagai pelawak dan turut tersenarai dalam pencalonan Artis Lawak MeleTOP 2016 baru-baru ini.

Dinilai menerusi usaha dan lawaknya yang bersahaja, ramai netizen menyukai cara dan gaya penyampaian Mark Adam yang begitu spontan dan melucukan. Penampilannya diatas pentas sentiasa membuatkan orang ramai geli hati dengan gelagatnya. Menurut Mark, dia sendiri mula berasa selesa apabila orang ramai mula suka dengan komedinya.
 
Lihat sahaja tweet Mark bersama peminat sudah buat kami berasa lucu. Alahai semua jenis teka-teki si Mark Adam ni boleh jawab. Bukan main lagi dia duk melayan soalan-soalan yang diaju oleh peminat. Lepas ni, kalau ada soalan teka-teki, korang boleh tanya Mark Adam okay. Semua jawapan dia tahu ! hehe.
Cuba korang baca tweet Mark Adam ini mengikut loghatnya yang pelat Bahasa Melayu ditambah dengan riak wajahnya yang selamba tu. Hehe

No comments

Powered by Blogger.