Header Ads

Live streaming JDT vs Bengaluru FC AFC Cup 11 Mei 2016

Live streaming JDT vs Bengaluru FC AFC Cup 11 Mei 2016
Aksi kumpulan H Piala AFC akan berlangsung malam hari Rabu pada 11 Mei 2016 membabitkan perlawanan JDT vs Bengaluru FC. Ia merupakan perlawanan terakhir dalam pusingan group.
Pasukan Bengaluru FC selaku wakil kelab dari India akan berkunjung ke Stadium Larkin, Johor, Malaysia untuk bersaing dengan JDT wakil dari Malaysia. Perlawanan dijadualkan bermula pada pukul 9:00 waktu Malaysia.
Stesen Media Prima akan menyiarkan Siaran Langsung JDT vs Bengaluru FC 11 Mei 2016 menerusi saluran TV9 bermula dengan aksi pra perlawanan seawal jam 9:00 malam. Untuk anda yang ingin tonton online, anda boleh ikut Live Streaming JDT vs Bengaluru FC 11 Mei di tonton.com.my
Ini merupakan perlawanan terakhir untuk kumpulan H dan pastinya pasukan JDT mencari kemenangan untuk terus mengukuhkan kedudukan di tangga pertama. Di mana masa kini JDT meraih kemenangan kelima-lima perlawanan sekaligus masih tangga teratas dengan 15 mata.
Untuk anda yang tidak dapat mengikuti perlawanan ini secara live, kami akan kemaskini Keputusan Terkini JDT vs Bengaluru FC AFC Cup 11 Mei secara live score pada pukul 9:00 malam nanti sehingga ke wisel penamat. Keputusan Penuh JDT vs Bengaluru FC akan kami kongsikan selepas tamat perlawanan malam nanti.
Masa : 9.00 malam 
Tempat : Stadium Larkin 

No comments

Powered by Blogger.