Kenapa masalah error 502 terjadi pada Blogspot anda

Masalah Error 502 Pada Blogspot

Masalah Error 502 Pada Blogspot
Hari ini bohong ja sapa kata blog korang tak jadi error 502 pada blogspot. Mesti korang tertanya-tanya kenapa jadi begitu??? Saya baru ja nak antar entry...tiba2 ja macam gambar di atas. Apa yang saya boleh rungkai masalah ini mungkin berlaku sekali atau dua kali dalam setahun.

Sudah anda ketahui blogspot ni bawah kendalian Google Inc, tapi anda perlu terima hakikat masalah overload pun boleh berlaku. Jenuh jugak la saya tunggu untuk pulih semula. Duk berapa kalk refresh tak jadi ingatkan blog kena apa2...risau la jugakk!!!

Sebenarnya masalah error 502 adalah masalah biasa, dan agak serius tetapi adalah di luar capaian pemilik blog terutamanya kepada pemilik blogspot.

So...tunggu ja bagi sapa yang tak boleh lagi. Ia bergantung jugak lokasi server yang menyimpan data blogger anda.

0 comment... add one now