Kenali siapa sebenar Encik Titan?

Bismillah...

Dalam entri ini aku nak cita seorang blogger ni??? Sebelum aku start serius dalam dunia blogging ni, mungkin aku kurang nak mengenali atau pun nak ambil tahu pasal seseorang blogger...mungkin dulu hanya suka-suka saja buat blog.

Memandang aku rasa blogging ni boleh jana pendapatan sampingan, aku mula serius...mula la search siapa pakar-pakar dunia blogging ni. Tak kira dalaman atau pun luaran. Tapi, apa yang saya sangat nak kenali saudara blog ni...nama kat komen Encik Titan. Siapa kah gerangan ini??? Adakah seorang blogger ataupun komentar semata-mata....

Saya mula la research....taip Encik Titan...serius dengaq nama pun dah gempak...macam citer clash of titan...so bukak2 keluar page blog Ahmadfaizal...perasan kat bawah skit keluar earncent.com??? Adakah beliau pemilik blog kedua-dua itu..???


Saya rasakan mungkin blog Ahmadfaizal ni pemilik Encik Titan...lihat la by nama beliau. So saya bukak la blog ahmadfaizal....tengok2 memang blog ini pemiliknya. Serius saya cakap first time pandang blog beliau memang cantek....mudah nak cari info...orang kata biar simple tapi padat...ni boleh saya ungkapkan...

Lihat tagline beliau "Lelaki kacak yang Ego,Ego itu penting".....memang benar cakap beliau...tapi apa yang saya perasan lihat blog earncent.com..ada tulis blog peribadi Encik Titan (bagi pengguna mobile) ...tuk2 rupa-rupanya blog Encik titan gak...maknanya setakat apa yang saya tahu Encik Titan miliki dua blog...tapi mungkin lebih dari itu???


Saya harap komentar boleh lah nak kenali Encik Titan. Saya pun sama. Apa yang saya harap...saya nak lebih kenali beliau memandang beliau salah sorang blogger terbaik...lebih senang pakar SEO...macam jugak blog Hasrulhassan otai blogger. Saya harap jugak Encik Titan sudi membantu saya...bye2!!!




0 comment... add one now