Jom Cara Mudah Buat Duit Dengan Pendekkan URL (Shorten Links)

Assalamualaikum....

Image result for adfoc.us

Adakah anda mahukan wang ??
Siapa taknak kan, bukan mudah orang nak bagi duit senang-senang je...

Seperti tajuk di atas, kita boleh jana pendapatan dengan hanya pendekkan link dan share = Dapat duit $$$.
Wow !! bukan main senang lagi..

Banyak cara untuk kita buat duit dengan Internet ni, salah satu kaedah untuk anda dapat duit adalah dengan Shorten Links. Buat duit dengan pendekkan link ni banyak syarikat dia. Tapi saya syorkan anda untuk Daftar dengan dua website ni iaitu Adf.ly dan Adfoc.us . Terpulang kepada anda untuk join salah satu daripadanya..

Jom Daftar Adf.ly

Jom Daftar Adfoc.us


Adf.ly : 10,000 visitors = $5.00
Adfoc.us : 1000 visitors = $6.70

* Cuba anda pertimbangkan, mana lebih untung antara dua-dua ni.
Kita dibayar dengan dollar Amerika, bila ditukarkan kepada Ringgit Malaysia, lagi tinggi nilainya. 


Saya nak tunjuk sikit bagi anda nampak. Saya nak bagi contoh cara shorten links..

Image result for adf.ly

Contoh Adf.ly:

Link asal = http://lokmanamirul.blogspot.com


Selepas dipendekkan link = http://adf.ly/1a6O3L


Image result for adfoc.us

Contoh Adfoc.us:


Belum buat lagi.

Share link yang telah dipendekkan tadi ke Fb, Twitter, Blog , dll. + visitors klik Skip Ad = dapat hasil $$$

Tak faham lagi, hahaha !! tak mengapa, try anda join dulu.. InsyaAllah akan faham.
Saya pun time mula-mula join Adf.ly ni tak faham sangat. (sebenarnya tak faham langsung). hahaha..


Adakah kita kena bayar semasa daftar ??

Tak payah bayar apa-apa pun, tak kiralah dah 10 tahun berkhidmat untuk Company ni.
Memang saya pun tak join kalau kena bayar. Website pertama yang saya join adalah Adf.ly.Sebelum saya join ni, saya survey dulu kat blog-blog webmaster yang bagi ilmu buat duit halal ni. Macam mana dia bayar kita dan adakah kita kena bayar dekat dia ??

Dan disitulah saya dapat kefahamannya bahawa kita join ni adalah Percuma seumur hidup.
Tapi masih tak faham cara dia bagi duit kat kita. hahaha.. biasalah, saya ni pun bukannya hebat sangat pasal buat duit dulu. Lepas join, barulah saya kaji semuanya dalam website Adf.ly ni .. Alhamdulillah, dapat juga faham hampir keseluruhannya dan sejak itulah saya kerja keras untuk hasilkan pendapatan. Kemudian, barulah join Adfoc.us .


Kita dibayar melalui apa ??


Haaa... ni satu-satunya yang kita risau dan musykil. Macam mana kita nak withdraw duit ni.
Adf.ly dan Adfoc.us ni akan transferkan duit kepada akaun Bank Online kita iaitu AKAUN PAYPAL.

Apa itu Paypal ??


Jawapan sendiri : Akaun Paypal ni adalah sebuah syarikat bank online dimana kita boleh membeli belah melalui akaun ni secara online. Kita juga boleh transferkan  duit dari bank negara kita seperti Maybank, RHB Bank, BSN, dan lain-lain ke akaun Paypal kita. Dan kita boleh withdraw duit dalam akaun Paypal ke Bank negara kita.

Setakat ni, akaun Paypal saya masih selamat dan Paypal ni boleh dipercayai. Sebab itulah bank negara Malaysia ni kira bersepakat dan bersetuju untuk transaksi pindahan dari kedua-dua belah pihak.
Jika anda nak buat akaun Paypal ni, Jom Daftar Paypal.

Berbalik kepada Buat duit dengan Adf.ly &Adfoc.us . Berikut adalah minimum withdraw ke akaun Paypal.

Adf.ly = $5.00
Adfoc.us = $10.00





0 comment... add one now