Feedback Maxis Hotlink Fast 4G, data internet 1GB hanya RM3!

Assalamualaikum n selamat sejahtera... hari ni saya nak kongsikan pada anda tentang Hotlink Fast 4G yang baru ini. Sejak seminggu ni macam2 ja promosi dari telco Malaysia lancarkan prepaid yang baru. Pakat duk tengah lawan....💣

Apa yang special nya kali ni adalah Maxis. Alahaiii kesian ja tauke indian tu...tgah struggle nak naikkan semula jenama telconya. Kali ni Maxis promosikan Hotlink Fast 4G yang baru, RM3 dah boleh langgan internet prepaid 1GB. Woahhhh!!! Nampak gempak...

hotlink fast 4G

Ni saya nak feedback apa special sangat simpack kali ni. Korang boleh rasa data internet 1GB RM3 sehari. Kalau sebulan kiranya 30GB data dengan harga RM90 sebulan. 

Tapi perlu diingatkan ia hanya dalam promosi saja, anytime boleh dihentikan. Kalau pengguna Hotlink Fast 4G boleh dapat data internet percuma 8GB sebulan. Bagi pendapat saya, promosi postpaid kali ni mungkin masih tidak tandingi telco lain seperti Digi dan Celcom. Harap2 Maxis buat lagi gempak next time.

{ 7 comments.. read them below or add one }

fatihah Husna fatihah Husna September 29, 2016
wah...Xpax Turbo competitor ni...- but Xpax Turbo much better i think...
- 10GB internet burung hantu from 1am to 7am
- FREE 500MB Social Chat every month with free basic internet
- FREE 200MB Hi-speed internet upon activation
- 10% less for every reload via 11 street apps

any else that i missed out?
Unknown Unknown September 30, 2016
amboi,banyak nye info yang awak tau.knape bagi 10gb internet Burung Hantu tu time malam je?nak jugak time siang.saye ni student.internet tu memang diperlukan cuma network je lah.harap harap laju lah coverage tu.
adriana abu bakar adriana abu bakar September 30, 2016
selalu jugak nampak iklan Burung Hantu kat TV tu....pastu mmcm biasa lah ade pulak keluar iklan2 Plan UMI LAH,Yellowmen lah,Xpax Turbo lah,Hotlink lah........sampai x tahu mana satu plan yang paling bagus......actually same je mana2 plan pun kan...
fatihah Husna fatihah Husna Oktober 04, 2016
sebenarnye ramai dah pengguna Xpax Turbo ni puas hati dgn servis yang diberikan...jadi sepatutnye kite pilih yang terbaik lah kan?no need to banned the other telco`s...mcm Hotlink fast pun okay gak actually...just line die yang slow giler at some territory...tu yang i x berape suke tu...
faye ayie faye ayie Oktober 12, 2016
perlu ke nak discuss pasal pelan ni?banyak lagi pelan laen yang korang boleh discuss,lagipun setiap pelan ade kelebihan dan kekurangan,so pilih yang terbaik la.
faye ayie faye ayie Oktober 12, 2016
yea
tapi untuk jujur,aku memang lebih suka gunakan Xpax ini dapat hadiah dah line pun laju karna aku berada di Sabah jadi susah untuk aku mencari telco yang mana bagus untuk aku selain Xpax
lokman amirul lokman amirul Oktober 13, 2016
sekarang better amek xpax..