5 Benda pengguna iPhone perlu tahu, kalau tidak belum cukup power!

Siapa pengguna tegar iPhone kat sini ? Tapi saya nak test betul ke anda memang pengguna setia iPhone? Kalau betul mesti dah banyak tahu selok belok iPhone kan?
Kalau anda tahu 5 benda yang saya nak share ni memang betul lah anda power. Tapi kalau tak tahu haaa ni nak bagi tahu.
1. Buat vibration sendiri
2. Shortcut mesej
3. Gerakkan app dengan anggukan kepala
4. Sorokkan apps yang anda tak guna tanpa perlu delete
5. Mesej ada flash
Haaa belajar benda baru ke semua ni anda dah tahu? Kalau belum tahu lepas ni boleh cuba !

0 comment... add one now