10 Koleksi mainan legend masa zaman 90-an yang sangat best!

Siapa masih ingat permainan zaman dulu – dulu ni? Mesti rasa rindu nak main semua ni. Budak – budak zaman sekarang tak sempat nak merasa semua permainan. Ni lah erti zaman kanak – kanak sebenar! Jom tengok 10 koleksi mainan legend masa zaman 90an kat bawah ni!

1. Brickgame hampir setiap adik – beradik ada satu kan?
12524176_1144740142214863_9067354440287730715_n
2.Game tembak gelung dalam air ni selalu buat anda stress kan?
13094403_1144740162214861_1265756232367504610_n
3. Permainan yang selalu main petang – petang.
13095853_1144740088881535_1883216210813147174_n
4. Tipu kalau cakap tak pernah buat ni!
13096069_1144740055548205_2261311799009122316_n
5. Bola ni femes gak dulu walau tak tahu apa macam mana nak mainnya..
13103441_1144740318881512_2818073820771984416_n
6. Ni kira macam main tekap tekap lah kan. Walaupun bukan kategori mainan tapi tetap main juga. Eh pening lahhh…
13124570_1144740285548182_1993149186682971760_n
7. Pacman lover?
13133162_1144740252214852_257730147234562760_n
8. Cop ni kalau dapat markah penuh selalu cikgu COP kan?
13151779_1144740282214849_7555572619927508025_n
9. Siapa takde ni dulu dia kira tak up to date lah kan?
13174134_1144740395548171_3857706802800987674_n
10. Kalau beli chew gum mesti ada benda ni.
13239347_1152997531389124_3222504625326069190_n

0 comment... add one now