Header Ads

Tips & trik ambil gambar yang cantik menggunakan iPhone

iphone650


Kalau tengok gambar-gambar yang cantik kat Instagram atau Facebook mesti ambil guna iPhone. Awak pun pakai iPhone juga tapi kenapa gambar tak cantik macam orang lain yang pakai iPhone eh?
Sebabnya, ada cara nak ambil gambar guna kamera iPhone. Anda kena tahu trick dan tips macam mana. Gambar macam professional je kan. Ni ada 7 tips macam mana. Tengok je tutorial video ni okay?

No comments

Powered by Blogger.