Header Ads

Ramalan Perang Dunia Ke-3 'Armageddon War' Bakal Berlaku?

Ramalan Perang Dunia Ke 3? Di manakah Kebenarannya?
perang dunia ke 3
KEBIADABAN Israel semakin menjadi-jadi. No wonder. Tetapi sampai bila? Selagi hayat Yahudi masih wujud, selagi itu  keamanan, kedamaian dan keharmonian dunia akan terjejas. Pengarah Hollywood, Mel Gibson pernah mengatakan Yahudi punca kerosakan dunia. Dah lama tahu bukan?
Sebenarnya ramai masyarakat antarabangsa  sudah menyedari kejahatan bangsa Yahudi sepanjang sejarah kemanusiaan…..
Dulu…iaitu semasa awal abad ke-20, Henry Ford, pengasas automotif Amerika Syarikat, Ford Motor Company terkenal dengan anti-Yahudinya sehingga semua harta dan kekuasaan yang dimilikinya dihebahkan untuk membongkar keburukan dan kejahatan Yahudi.
 • Cuba bayangkan Amerika yang mempunyai penduduk lebih 300 juta  dan nisbah bangsa Yahudinya di bawah dua peratus (tujuh juta orang) berjaya mendapat 33 peratus tempat di Mahkamah Agung. Tidak mengejutkan bukan?
 • Barack Obama pun tak boleh pakai, cakap berdegar sahaja, habuk pun tarak. Tetapi Amerika terus menjadi kuda tunggangan di barisan hadapan bagi pasukan Israel meneruskan misi kekejamannya
Walaupun umat Islam masih “terumbang ambing” dijangkakan Perang Dunia ke 3 bakal berlaku tidak lama lagi. Bila-bila masa sahaja boleh berlaku. Makluman yang seperti ini sebagai satu perhatian kepada umat Islam umumnya supaya kita sentiasa dalam keadaan berjaga-jaga. Dalam sejarah lampau, Hiroshima dan Nagasaki pernah kena ledak dengan bom atom USA.
Adakah rakyat Jepun pernah menjangkakan mereka akan dihukum sebegitu sekali? Tetapi sejarah telah membuktikannya. Tidak mustahil akan berulang sekali lagi malah mungkin akan bertambah dahsyat. Mungkin Bom Nuklear?
Sebelum ini telah dibongkarkan pada Oktober 2009 tentang rancangan Illuminati (Zionist) lihat videonya di bawah ini :
“Bukan untuk dipercayai bulat-bulat, tetapi sebagai perhatian kepada anda semua”

Ramalan Perang Dunia Ke 3. Apakah Faktor dan Kesan Disebalik Tindakan Mereka?

 1. Mereka merancang untuk menyerang Iran pada tahun 2012 (tujuannya untuk mewujudkan Perang Dunia ke 3 bermula di sebelah Timur Tengah. Tapi Iran tak “kosong”
 2. Jikalau Iran diserang sebelum tahun 2012, Israel nampaknya akan serang secara bersendirian
 3. Dan masalah bagi Israel sebelum serang Iran adalah PENYOKONG IRAN itu sendiri iaitu Rusia dan juga China (bakal pegang dunia tidak lama lagi)
 4. Jadi…….rancangan mereka sekarang ini adalah dengan membuat provokasi terhadap Rusia dengan serangan di Georgia dengan tujuan mengalih perhatian Rusia yang telah mereka lakukan pada setahun/dua tahun lepas. Akhirnya Rusia telah menghantar tenteranya ke selatan Ossetia, Georgia
 5. Baru-baru ini pula sebuah kapal Korea Selatan telah ditenggelamkan oleh torpedo. Siasat punya siasat Korea Selatan menuduh Korea Utara punya angkara. Dah gaduh kedua-dua negara…..
 6. Tetapi…..setelah dikaji terbukti torpedo itu adalah buatan Jerman. Masalahnya sekarang kapal selam & torpedo Korea Utara bukan buatan Jerman
 7. Hakikatnya, kapal selam & torpedo Israel adalah buatan Jerman. Ha…macam mana tu? Persoalannya sekarang kenapa Israel nak tenggelamkan kapal selam Korea Selatan pula?
 8. Dah kecoh di semenanjung Korea dan yang pastinya China akan terlibat sama nanti. Ditambah pula…….China berkemungkinan besar akan menyerang Taiwan
 9. Akhirnya China dan Rusia ada misi masing-masing jika Israel berhajat menyerang Iran
Rancangan Israel sudah lama untuk mewujudkan perang yang dipanjangkan kepada Perang Dunia Ke 3……Dan mereka sedang menghitung hari ketika ini..
We are almost certainly in the last days of a countdown to nuclear war. Israel has made plans to attack Iran in a war of aggression, which will probably begin with some staged attack such as the attack on the Liberty in 1967.
Persoalan yang timbul apakah bom nuklear atau peluru jenis DU (depleted uranium) akan digunakan?
Tetapi ramai yang mengatakan Perang Dunia ke 3 bom nuklear akan digunakan. Ada diceritakan juga dalam kitab Bahrul Mazi. Perang Dunia ke 3 yang diramal akan berlaku berlaku dalam tempoh sekejap sahaja tetapi….kemusnahannya amat dahsyat.
Albert Einstein dalam kata-katanya…pernah menyentuh isu Perang Dunia ke 3 malahan Perang Dunia ke 4
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones..
Adakah Albert Einstein tidak mahu mengakui Perang Dunia ketiga ini bakal menggunakan teknologi bom nuklear yang merupakan hasil daripada ciptaannya sebelum ini? Dan selepas itu, Perang Dunia ke 4 (Battle of Armageddon) dikatakan akan meletus yang mana senjata yang digunakan adalah pedang. Ya…pedang seperti perang cara zaman dahulu kala.
Ini disebabkan teknologi semua tidak boleh digunakan lagi pada masa itu dek kerana kesan EMP  (electromagnetic pulse) daripada senjata nuklear itu sendiri semasa tercetusnya Perang Dunia ke 3. Perang Armageddon ini pernah disentuh sebelum ini oleh seorang penulis Muhammad Isa Dawud. Malah……
Malah, ada sebahagian hadis yang menekankan akhir zaman nanti akan berlakunya perang menggunakan pedang dan Dajjal akan kena sembelih dengan pedang. Hadis Nabi juga ada menyebut, Yahudi Zionis pengecut akan bersembunyi di balik-balik batu dan kayu dan hanya selamat di belakang pokok Yahudi iaitu pokok Gharqad, yang banyak di tanam sekarang di Israel. (Barat & Yahudi rajin mengkaji Al-Quran)
“Walaupun ianya teori, kemungkinannya tetap ada dan akhirnya manusia hanya mampu merancang, Tuhan sahaja yang menentukannya”

No comments

Powered by Blogger.