Header Ads

10 Pelakon kanak-kanak dahulu dan lihat mereka sekarang

Pernah atau tidak anda terfikir bagaimana wajah pelakon-pelakon kanak-kanak dahulu dengan terkini? Ada yang cantik menawan dan tidak kurang juga yang kacak. Filem Harry Potter, Kuch Kuch Hota Hai, Home Alone, Full House antara pelakon-pelakon yang telah meningkat remaja. Paling utama mereka bukan sahaja telah meningkat dewasa malah masing-masing sudah mempunyai karier yang kukuh.

 1. Mary Kate dan Ashley Olsen – pasangan kembar ini popular dengan drama Full House. Mereka antara pelakon yang digemari ramai kerana kecomelan mereka ketika itu.
   
 2. Emma Watson – siapa tidak kenal dengan Hermione Granger dalam Harry Potter. Dan inilah wajah terkini Emma. Cantik bukan?
   
 3. Daniel Radcliff – seorang lagi pelakon dari filem terkenal Harry Potter. Menjadi watak Harry Potter membuatkan Daniel seakan-akan sebati dengan watak tersebut.
   
 4. Nicholas Hoult – bermula kerjaya sebagai pelakon diawal usia tujuh tahun. Kemudian Nicholas popular dengan filem X-Men : Days of Future Past.
   
 5. Jonathan Lipnicki – Anda pernah menonton Jerry Maguire? Ketika itu Jonathan melakonkan watak anak kepada Reene Zellweger.
   
 6. Kristen Stewart -  Pelakon The Twilight Saga bermula bekerja sebagai pelakon pada tahun 1999 lagi. Dan kini, seorang pelakon yang sangat berbakat.
   
 7. Jade Smith – Siapa tidak kenal dengan anak teruna Will Smith ini. Jade Smith mempunyai aura tersendiri seperti bapanya juga.
   
 8. Sana Saeed – Melakonkan watak anak kepada Shahrukh Khan dalam filem Kuch Kuch Hota Hai, membawa Sana disukai. Watak Anjali memberi kesan kepadanya. Dan lihatlah wajah terkini Sana.
   
 9. Parzan Dastur – Seorang lagi pelakon kanak-kanak dari filem Kuch Kuch Hota Hai yang mencuri hati penonton. Ingat tidak kanak-kanak yang susah untuk bersuara atau bercakap? Inilah dia Parzan.
   
 10. Jibraan Khan – menjadi anak kepada Kajol dan Shahrukh Khan dalam filem Kabhi Khushi Kabhi Gham. Lihatlah wajahnya sekarang. Menjadi kegilaan ramai!

No comments

Powered by Blogger.