Header Ads

Kenali 6 wanita tua tercantik di dunia

Nenek? Bila dengar je perkataan ni pasti kita akan terbayang wanita tua dengan kulit berkedut, rambut beruban dengan tubuh lemah dan bongkok.
Walaubagaimana pun, ada juga yang menimang gelaran nenek tapi tidak kelihatan langsung seperti seorang nenek. Ada diantara mereka yang sudah menjangkau usia 50 tahun tetapi wajah mereka ternyata lebih muda daripada usia.
Jom kenali top 6 wanita tua tercantik di dunia.
Ada juga yang tidak selari dengan perkataan nenek walaupun sudah bergelar nenek. Ada antara barisan nenek ini walaupun usia telah menjangkau 50 tahun atau lebih namun wajah mereka ternyata lebih muda daripada usia. Jom kenal siapa kalangan nenek tercantik didunia ini.
  1. Candy Law
Candy-Law-2
Seorang model di Hong Kong yang telah pun mencapai usia 50 tahun. Lihat kepada bentuk badan dan raut wajah seperti wanita berusia 26 tahun. Merupakan seorang ibu kepada 3 lelaki tetapi belum mempunyai cucu.

  1. Apasra Hongsakula
apasra1111
Nenek berusia 68 tahun. Wanita ini berasal daripada Thailand dan telah dinobatkan sebagai Miss Universe pada tahun 1965. Selain cantik, nenek ini juga seorang yang pandai.

  1. Elle Macpherson
ELLE1-486548
Wanita yang memiliki tubuh seksi ini berusia 51 tahun selalu ketawa dan mengamalkan body scrubs untuk melembabkan kulit. Sering mengamalkan hidup sihat iaitu dengan diet pola pemakanan yang dikawal.

  1. Masako Mizutani
masako-mizutani-hed-2014
Wanita berasal daripada Jepun ini berusia 47 tahun dan sering mendapat tawaran sebagai model iklan produk kecantikan. Sangat menjaga kulit muka dengan melawakukan perawatan muka selama 5 jam selain melakukan senaman.

  1. Liu Xiaoqing
6e2b1cf9d78aee76-62dad052
Merupakan seorang olahraga pada era 1980 an. Dilahirkan pada 1955 dia kini menginjak umur 60 tahun.

  1. Michelle Yim
me-tuyet-6255
Berasal dari China dan berumur 58 tahun. Tak ramai yang dapat meneka umur sebenar wanita ini.
Sumber - brader sista 

No comments

Powered by Blogger.