Header Ads

Foto anak Che Ta, Aaisyah Dhia Rana sangat comel di Mekkah


 
Siapa yang tidak geram dengan Aaisyah Dhia Rana? Penampilan si kenit ini di media sosial sentiasa mencairkan hati orang ramai. Ditambah pula dengan foto terbaru yang dikongsi oleh Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana kini tampil berjubah, memakai tudung ketika berada di tanah suci Makkah membuatkan netizen tidak mengalih pandangan melihat si comel ini.
 
Ramai yang memuji kecomelan Aaisyah sehingga netizen menyamakan Aaisyah seperti kanak-kanak yang berasalnya dari kota tersebut. Bukan itu sahaja, Aaisyah juga  menjadi tumpuan di Mekkah sehingga ramai Jemaah yang ingin bergambar dengan Aaisyah.
 
Ketika di usia baru sahaja 15 bulan, Aaisyah sudahpun menjejakkan diri ke tanah suci. Beruntung betul si comel ni ! menurut Che Ta, suaminya Zain Saidin tidak membenarkan Aaisyah untuk dibawa bersama, namun memikirkan Aaisyah keseorangan di Malaysia, Che Ta memutuskan ingin membawa Aaisyah turut serta ke tanah suci Mekkah. Berikut merupakan foto-foto Aaisyah ketika di Mekkah, tengok banyak kali pun tak puas tau !
 
No comments

Powered by Blogger.