Header Ads

6 Fakta mengejutkan tentang Donald Trump, calon Presiden Amerika

Donald Trump menjadi cara terkenal sebelum dia membuat keputusan untuk bertanding Presiden Amerika Syarikat. Malah , Trump logo adalah salah satu logo yang paling terkenal di seluruh dunia. 

Fakta mengenai Donald Trump adalah sukar didapati kerana walaupun publisiti Mr.Trump menerima terdapat sedikit fakta menarik mengenai beliau. Berikut terdapat beberapa fakta yang paling mengejutkan mengenai Donald Trump.

1. Germaphobe Trump sepenuhnya tak suka berjabat tangan rakyat kerana dia germaphobe. Apabila terpaksa berjabat tangan dia cepat menarik tangannya dari sini.

2. Sober Life Walaupun mempunyai jenama vodka TRUMP , Mr.Trump tidak pernah minum alkohol dan apabila anak-anak beliau masih muda memberitahu mereka setiap pagi sebelum ke sekolah untuk menjauhkan diri daripada dadah, alkohol, dan pergaduhan.

3. Football Trump dimainkan pada pasukan bola sepak universiti di sekolah tinggi. Meneka yang mana kedudukan dia telah mengambil di atas padang. Ia adalah suatu kesalahan , suatu kesalahan , suatu kesalahan .

4. Trump Tower sejarah masalah membuat Encik Trump bukan baru. Ia kembali ke usia 13. Pada masa itu, dia mendapat ke dalam banyak pergaduhan aka masalah dan ibu bapanya kemudian menghantarnya ke Akademi Tentera New York untuk belajar disiplin.

5. Board Game Terdapat permainan papan Trump dipanggil, "Trump Permainan. " Titik permainan ini adalah untuk memiliki seberapa banyak hartanah hartanah kerana anda boleh sambil pada masa yang sama muflis lawan anda.

6. Troublemaker Sejarah masalah membuat Encik Trump bukan baru. Ia kembali ke usia 13. Pada masa itu, dia mendapat ke dalam banyak pergaduhan aka masalah dan ibu bapanya kemudian menghantarnya ke Akademi Tentera New York untuk belajar disiplin.

No comments

Powered by Blogger.