Header Ads

10 Ciptaan Produk Yang Tak Masuk Akal.. Korang Pasti Tergelak Dengan List No 6

Bila kita ke pasaraya atau pun sibuk usha nak shopping online mesti akan terjumpa ciptaan pelik yang tak pasti jika ianya mempunyai kegunaan atau pun tak.  Kadang – kadang terlintas di fikiran ada ke tak orang beli produk mereka ni kan? Tapi bila fikir balik terms “Kalau ada demand mesti ada supply”kan? Apa – apa pun jom kita tengok Top 10 ciptaan pelik yang dijual…
1. Topi rambut palsu. Kalau yang ni mungkin lah untuk tambahkan keyakinan orang botak. ๐Ÿ˜ฌ
zbyfu_16_581273

2. Diet Water? Hmmmm tahukah anda Air kosong tu memang lah diet water….
gkd7g6qckwoyv1iv8hzy

3. Hmmm.. tak tahu nak komen apa…
84948101-768x768

4. Korek hidung atau korek pensel… ๐Ÿ˜“
84948100  

5. Yang ni macam make sense sikit.. Agak – agak kalau rasa kurang kasih sayang tu hugging cloth ni memang membantu..
84948095-695x1024

6. Yang ni tak faham apa kegunaannya? Mungkin terlalu berahsia sampai tak nak orang nampak kita tengah searching apa..
u5eo6bynyfjxqsyxd6ra

7. Janggut palsu?
84948089

8. Sekarang awak boleh panaskan kopi dengan charge je. Heee
0a4fc8d2-646a-48a6-8eb8-002e71a57a49

9. Kalau beli ni agak – agak jatuh tak air?
 234d7285-115a-48f4-846c-89ece90b577f


10. Yang ni memang kelakar! SIXPACK PALSU!!!!

No comments

Powered by Blogger.