Header Ads

Tutorial : cara mudah daftar 8share

Korang tahu tak apa itu 8share yang saya ingin kongsikan. Sebenarnya 8share ni macam Nuffnang dapat membantu korang mencari income tambahan untuk duit poket korang la.

Tapi, korang selalu-lalu la kena share special2 atau iklan2 mereka kat Facebook, Google +, Twitter dan ikut korang nak letak kat laman sosial yang mana. Bayangkan kalau sorang klik iklan yang ada share, korang akan dapat 20 sen maknanya kalau 100 kali dah dapat RM20.

Huhuhu!!! Banyak kan. So, tamau berleter lebih-lebih lagi, korang cuba cara ni untuk daftar 8 share.

1. Mula-mula pergi ke halaman web ni klik link ini

2. Lepas tu, korang akan lihat paparan yang muncul dan tekan 'sign up'.



3. Akan muncul satu kotak untuk korang create akaun 8share anda. Isikan maklumat seperti di bawah ni.



4. Selepas itu, tekan create my account dan selesai. Ia akan direct ke akaun 8share anda.

Mudah kan cara-cara untuk daftar 8share. Ambil masa 2 minit dah siap.



No comments

Powered by Blogger.