Header Ads

Top 5 "Gaming Laptops" terbaik untuk pencinta games

Ramai orang mahu membeli komputer riba permainan yang terbaik yang sesuai untuk keperluan mereka. Terdapat beberapa permainan komputer riba yang berkualiti tinggi yang boleh didapati pada masa kini. Produk yang berbeza mempunyai ciri-ciri mereka sendiri serta manfaat . Oleh itu, hari ini saya akan berkongsi satu senarai Top 5 "Gaming Laptops" terbaik yang anda boleh memilih dengan mudah.

1. Alianware 18 


Ini yang dikatakan sebagai permainan komputer riba terbaik pada masa kini. Ramai orang tertarik untuk menggunakan komputer riba ini. Ia datang dengan kad grafik NVIDIA GeForce . Komputer riba ini adalah yang paling kuat dengan Intel Core i7 serta kelajuan pemproses 2.8 Ghz . kapasiti penyimpanan adalah lebih kurang 1250 gigabait . Oleh itu, anda boleh memasang apa-apa permainan di komputer riba ini dengan mudah.

2. CyberPower FangBook 


Ia disediakan dengan beberapa ciri-ciri hebat , seperti seperti Intel Core i7 sistem pemproses 2.4 Ghz . sistem operasi Windows 8 adalah sangat selamat untuk mana-mana permainan . Anda tidak perlu risau mengenai berat. Ia hanya mempunyai berat lebih kurang 8 lbs. Anda boleh menikmati kapasiti simpanan yang besar iaitu lebih kurang 800 gigabait .

3. MSI GX60Ini merupakan satu lagi permainan komputer riba terbaik daripada MSI. Ini komputer riba permainan mempunyai banyak pelanggan gembira. Ia datang dengan pemproses berprestasi tinggi dengan sistem AMD A10. Anda boleh menggunakan kapasiti simpanan banyak bahawa adalah lebih kurang 750 gigabait . Anda boleh menikmati menonton skrin komputer riba ini semata-mata.

4. MSI GX70 MSI adalah yang paling popular untuk komputer riba yang berkualiti tinggi. Anda boleh melihat jenis banyak permainan komputer riba yang disyorkan oleh syarikat ini. Versi ini dipercayai menjadi salah satu daripada komputer riba permainan yang terbaik pada masa kini. skrin 17.3 inci ini disokong oleh Sistem Display tinggi AMD Radeon . Anda mampu untuk menikmati pemproses berkualiti tinggi.

5. Razer Blade Ini merupakan satu lagi komputer riba permainan mencadangkan bahawa anda boleh memilih dengan mudah. Ia bersedia dengan pemproses i7 Intel Core yang boleh bekerja dengan sempurna. skrin 14 inci Its boleh memaparkan imej yang berkualiti tinggi atau gambar. Ini adalah alat remeh yang berat hanya lebih kurang 4.1 lbs.
No comments

Powered by Blogger.