Header Ads

Sedap! Apple Pie McDonald Bersama Aiskrim



Kali ni saya saja nak share kat korang dessert Apple Pie McD bersama aiskrim. Memang sedap la pencuci mulut ni. Dah la limited. 
McDonald Apple Pie bagi saya bukan lah sesuatu yang baru dikalangan masyarakat kita, pasti setiap orang pun pernah mencuba menu terkenal Mcd ni kan? Kini, McDonald mengeluarkan menu baru iaitu Tropical Pie yang merupakan gabungan buahan tropikal seperti buah naga, nenas dan Nata De Coco.
3
Bukan itu sahaja, menu ini turut diiringi bersama dengan semangkuk aiskrim sundae. Dengan limpahan sos coklat atau strawberi ianya pasti membuatkan korang teliur bukan? So apa lagi, cepat lah start enjin kereta singgah Mcd beli… Ni limited edition tau!
2
So jangan lepaskan peluang untuk mencuba menu baru ni.

No comments

Powered by Blogger.