Header Ads

Kaedah terbukti untuk meningkatkan pendapatan Google Adsense

Saya berharap 99.99% blogger akan bersetuju dengan kenyataan ini bahawa Google AdSense adalah yang terbaik rangkaian pengiklanan CPC yang memberikan kita peluang mudah untuk membuat wang dalam talian. Tetapi juga hakikat bahawa beberapa penerbit AdSense tidak dapat menukarkan AdSense ke dalam pendapatan sebenar sumber bangunan.

Kawan-kawan saya tidak ada sebarang masalah dalam AdSense , masalah ini adalah kaedah yang anda gunakan untuk meningkatkan pendapatan Google AdSense. Oleh kerana Google AdSense adalah sama untuk semua , mengapa ramai orang yang mendapat pendapatan dengan baik dan mengapa anda tidak. Oleh itu hari ini dalam artikel ini saya akan memberitahu anda beberapa kaedah yang berjaya dan terbukti untuk meningkatkan pendapatan Google Adsense atau pendapatan bulanan.

1. Pilih tinggi "paying niche"

Perkara pertama dan yang paling penting untuk disebut ketika kita melibatkan kira-kira untuk meningkatkan pendapatan Google Adsense adalah untuk memilih membayar tinggi khusus. Apabila anda menggunakan Google Adsense anda perlu menentukan niche membayar tinggi untuk blog anda. Satu topik atau niche adalah sangat penting untuk blog , yang membantu anda mendapat hasil yang lebih tinggi dari Google Adsense. Tempat iklan CPC secara langsung bergantung kepada topik yang anda pilih. Selain itu niche yang anda memilih mestilah berkaitan dengan domain anda untuk mendapatkan kedudukan yang lebih tinggi dalam enjin carian , di samping itu ia boleh meningkatkan pendapatan Adsense anda.

2. Imej dan iklan teks 

Untuk mendapatkan lebih banyak klik pada iklan AdSense anda , anda perlu untuk digunakan bersama-sama imej dan teks iklan , dan bukannya tanpa imej atau tanpa iklan teks. Semasa melawat blog ini, semua yang terdahulu akan tertarik dengan imej dan kemudian jalan pemformatan teks. Dengan menyekat jenis iklan atau kategori iklan, anda mengurangkan pertandingan pada iklan AdSense anda, kerja yang lebih tinggi menggunakan kedua-dua imej dan teks pada AdSense.

3. Terbitkan isi kandungan yang berkualiti dan unik 

Kandungan adalah asas pendapatan anda dan anda perlu membuat kandungan yang berkualiti dan tinggi anda unik jika anda ingin meningkatkan Google Adsense Eanirng . Di mana kandungan adalah sumber utama setiap jawatan manakala jawatan adalah kandungan pada blog. Saya lebih suka dengan idea-idea baru dan dengan topik segar dan unik supaya para pembaca akan mendapat faedah ke atas blog anda. Oleh itu , ingat bahawa anda mahu untuk menawarkan pengalaman pengguna yang baik untuk pembaca anda, ia adalah cara yang terbaik yang akan membantu anda untuk meningkatkan pendapatan Google Adsense.

4. Semak "keyword density"

Kata kunci adalah bahagian yang paling penting dalam SEO yang akan meningkatkan kadar trafik dan membantu anda untuk mendapatkan iklan yang berkaitan di blog anda. Dan anda tahu dengan baik jika iklan yang relevan dengan kandungan di blog post, terdapat lebih banyak peluang untuk mendapat klik dan membina pendapatan yang lebih. Oleh itu, mencari tempat dan kata kunci meningkatkan penting dan ia pasti akan membantu anda untuk meningkatkan kepentingan iklan anda.

5. Pilih tema yang betul untuk blog anda 

Pilih bahawa tema untuk blog anda yang mempunyai penempatan yang baik dan menarik untuk adsense seperti di header , sidebar, dalam jawatan dan lain-lain Dengan kata lain mencari tema yang sudah mempunyai terbaik persediaan penempatan iklan untuk mendapatkan lebih banyak klik. Terdapat beberapa laman web yang ada anda boleh mendapatkan tema daripada dan mereka sudah SEO dioptimumkan dengan persediaan Penempatan iklan.

Ini adalah kaedah terbukti yang saya telah mengumpul dari orang-orang blogger yang Publishers AdSense sangat berjaya.


1 comment:

Powered by Blogger.