Header Ads

Awok tersingkir Maharaja Lawak Mega 2016 pada minggu 2


Assalammualaikum..

Minggu Kedua Maharaja Lawak Mega 2016 menyaksikan Kumpulan Awok tersingkir selepas 2 minggu berturut-turut berada di kedudukan tiga terbawah. Kumpulan Awok dianggotai oleh Ain, Filzah dan Ayiegagal memikat penonton dan juri dengan lawak yang mereka sampaikan. 

Walaupun nampak diorang berusaha bersungguh-sungguh namun lawak diorang kurang menarik dan ramai sudah menjangkakan Kump Awok akan tersingkir awal. 4 Kumpulan mendapat 4 Ha dari juri adalah kump LoL, Joras, Bos dan Rayza. Kump Enjen tu aku dah lupa diorang dapat 3 or 4 bintang hehehe. Manakala Kavin dan Chilok berada dalam kedudukan bottom three. 

Banyak kumpulan yang dapat 3Ha jer dari juri. Rasanya untuk minggu kedua MLM2016 ini aku paling suka dengan sketsa dan lawak darikumpulan JORAS. Memang menjadi perwatakkan orang giler tu haha, punchline diorang pun mmg meletop hahaha. 

Kump LoL pun not bad gak, menarik gak sketsa Rayza pasal isu malas dan rajin tu. Kump Bos paling x leh blah part seluar terkoyak haha, Paling tertunggu-tunggu mestilah tang part Ezad menyanyi tu haha walaupun sekejap ja.

No comments

Powered by Blogger.