Header Ads

3 online percuma "keyword density calculator tools"

"Keyword density" dikenali sebagai berapa kali kata kunci atau frasa yang digunakan dalam halaman berbanding dengan jumlah bilangan perkataan yang hadir di dalamnya. Ketika menulis artikel / kandungan untuk halaman perniagaan anda anda perlu memastikan bahawa kandungan anda kaya dengan kata kunci.

Sebagai contohnya, "Makanan yang mempunyai rempah kaya akan menambah rasa yang lebih kepadanya " begitu juga artikel yang mempunyai kata kunci frasa yang baik adalah lebih Search Engines friendly.

Terdapat banyak alat kalkulator kepadatan kata kunci boleh didapati di pasaran. Dalam artikel ini kita akan membincangkan tentang alat-alat yang bebas. Dengan membandingkan hasil dari alat ini akan membantu anda dalam mengimbangi kata kunci anda.

Alat untuk analisa Keyword Density :

1. Live Keyword Density AnalysisIni adalah alat yang sangat mudah untuk digunakan , anda boleh menaip kata kunci dan kemudian paste kandungan anda dan kepadatan kata kunci akan dilakukan secara automatik tanpa melakukan apa-apa benda . Anda boleh mengedit artikel di sini itu sendiri.

2. SEO Centro tool

Alat ini akan membantu webmaster untuk menganalisis ketumpatan kata kunci untuk laman web dan ini termasuk tag awan yang membantu untuk mengetahui kata kunci yang paling penting untuk laman web anda.

3. ADD Me Tool

Ini adalah alat akan membantu anda dalam menjana laporan mengenai ketumpatan kata kunci dan frasa yang boleh didapati di laman web.

Sumber : shoutmeloud 1 comment:

Powered by Blogger.