Header Ads

12 Foto Aaisyah Dhia Rana yang comel bercuti di Langkawi




Alahai sampai sekarang masih belum move on lagi tengok foto-foto comel percutian Aaisyah Dhia Rana ni ke Langkawi. Macam-macam jenis posing, dress yang kiut miut dipadankan dengan si cilik ini. betul-betul seronok puteri CikTa ni bercuti, hampir kesemua gambar yang dimuat naik ke laman instagram Rozita Che Wan menampilkan Aaisyah dengan pelbagai jenis gaya yang pasti akan mancairkan hati semua orang.  
 
Perkongsian gambar-gambar ini diambil menerusi instagram CikTa, khabarnya CikTa sedang bercuti bersama keluarganya di Langkawi. Bukan sahaja Aaishah yang glamer, gambar Cikta serta adik beradiknya yang lain juga memang meletop habis. Apa-apa pun, gambar Aaisyah paling win, paling cute, memang tak berganjak dari tempat duduk tengok satu-satu gambar-gambar  super comel Aaisyah Dhia Rana ni ! Jom kita usha foto-foto dekat bawah ni, confirm korang geram sampai rasa nak peluk cium je budak kecik ni.
























Sumber - iG rozitachewan 

No comments

Powered by Blogger.