Header Ads

Viral isu Rashid telah terjawab



Sebut pasal Rashid dah tahu apa isunya, sebab telah jadi viral dalam media sosial seperti Facebook dan Twitter. Dengan tagline yang diberikan "JADILAH SEPERTI RASHID". Tetapi yang hairannya siapa tu rashid? Rashid misbun pemain badminton tu ka? Ataupun Mawar rashid?

Haha...isunya telah terjawab setelah berita TV3 menyiarkan dalam buletin utama. Sebenarnya mereka ni macam pemilik fanpage untuk memberi kesedaran kepada orang ramai, so mereka guna la nama rashid untuk mewatakkan seseorang. Sedangkan rashid tu simbolik ja bukannya sapa-sapa pun. Yang mengejutkan dalam masa tiga hari ja fanpage miliknya mencecah 250k follower. Giler bapak banyak nya hanya masa 3 hari ja.

Lihat bawah tu antara contoh pemilik fanpage membuat ayat mengenai rashid. Ayat mereka sungguh mendalam lebih-lebih lagi kepada anak remaja sekarang.









Sila beri komen kalau ada..kalau rajin add follower fb saya...tq for urolls.

No comments

Powered by Blogger.