Header Ads

'The List 2016' nama 5 bintang K-Pop 'most earning potential' tahun iniPada 25 Januari episod "The List 2016", mendedahkan lima bintang dengan potensi pendapatan yang paling tinggi tahun ini, berdasarkan pada pengambilan tahunan semasa dan potensi pendapatan akibat kenaikan populariti dan usaha perniagaan mereka.

Pelakon Lee Kwang Soo dan Kim Soo Hyun mendahului senarai tvN kerana sokongan bergaji tinggi mereka. Bukan sahaja kedua-dua sangat popular dalam negara, tetapi mereka juga dibayar dolar pengesahan atas dengan syarikat-syarikat asing yang ingin mengambil menaiki Korea gelombang budaya pop.

Ketiga dalam senarai keseluruhan dan idola K -pop yang mempunyai potensi paling pendapatan adalah gadis "Girl's Day" Hyeri . Digelar bertahan "CF Queen," Hyeri telah meletup popular dan telah dilaporkan menembak lebih iklan daripada mana-mana selebriti lain pada 2015 kerana peranannya dalam memecah rekod hit show "Reply 1988".

Akhir sekali, bekas ahli Girl's Generation, Jessica telah menduduki tempat kelima dalam senarai keseluruhan kerana dia berkembang jenama fesyen Blanc & Eclare , yang kini di dalam lebih daripada 46 kedai-kedai antarabangsa.No comments

Powered by Blogger.