Header Ads

Height Up Supplement Peninggi Badan

Height Up Supplement Peninggi Badan | Anda tahu cara nak tingkatkan ketinggian anda? Pasti anda yang nak meningkatkan ketinggian ingin tahu cara yang sebenar untuk mendapat ketinggian yang ideal. Disini saya kongsikan Height Up Supplement Peninggi Badan.Apa itu height up supplement?

Kay di sini saya akan terangkan apa supplement itu.... Kita hanya tahu supplement untuk bina badan ja yang ada...tpi sbaliknya msa kini supplement untuk bagi tinggi badan telah ada di pasaran. Korang mesti tertanya kenapa masa lani org Korea, Thailand dan Jepun semakin tinggi sedangkan masa 90 an mereka lebih pendek dri rakyat Malaysia dan juga nusantara .....sbg contohnya artis K-Pop, player football Korean n Japanese bertubuh tinggi pada masa kini.Adakah disebabkan perubahan pemakanan mereka ataupun ada rahsia disebalik itu??? Saya akan terangkan lebih lanjut....

Height Up Supplement( High Quality Dietary Supplement) adalah hasil kajian perubatan ektensif oleh para saintis terkemuka Korea dalam bidang tumbesaran manusia .Ianya tidak seperti produk supplement yang lain di mana tidak mempunyai sebarang sokongan kajian saintifik .Tambahan pula, produk ini selamat digunakan kerana ia dihasilkan dalam bentuk pil dan tidak melibatkan suntikan atau senaman yang rumit.

Supplement ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin menambah ketinggian mereka .Tapi perlu diingatkan produk ini bukanlah produk ajaib yang tiba2 naik ketinggian serta merta...ia perlu diiringi oleh senaman yang berkesan dan juga pengambilan makanan harian yang ideal .Ia sesuai terutamanya ketika masih remaja dan juga dewasa di bawah lingkungan 35 tahun.

Height up dapat membantu lelaki dan wanita menambah ketinggian 2-15 cm .Kesan seawal 1 bulan minima kenaikan 2-5 cm bergantung pada metabolisma masing-masing.

Cara penggunaan :
Umur 10-15 thn : 1 biji sehari
Umur 15-20 thn : 2 @ 4 biji sehari
Umur 21-35 thn : 2 @ 6 biji sehari
* bergantung pada metabolisma

Cara pemakanan :
~ Ambil 30 minit hingga sejam sebelum makan.
~ Hari pertama : 1 tablet ( 1 kali sehari)
~ Hari 2 & 3 : 2 tablet ( 1 biji untuk sebelum sarapan dan 1 biji sebelum tidur)
~ Hari 4 & seterusnya : 4 tablet ( 2 biji sebelum sarapan dan 2 biji sebelum tidur)
~ Makan sekaligus setiap pengambilan.

Height Up Supplement Peninggi Badan

HARGA PASARAN : RM 180 (SEM)
                                    RM 185 (SBH&SWK)

Rujukan :
# www.permatasofea.com

No comments

Powered by Blogger.